Odložimo bremena in kilograme 

10. – 12. oktober 2014, Bohinj Park Hotel

Imate za sabo že nešteto diet in shujševalnih programov, pa se kljub temu še vedno vrtite v začaranem krogu, ko kilogrami kar nočejo kopneti? Potem se nam pridružite na aktivnem vikendu v prijetnem okolju Bohinja, kjer se bomo težave lotili celostno, z ekipo strokovnjakov, ki ne verjame v mučno in boleče discipliniranje telesa, temveč gradi na sprejemanju in čutenju telesa, ki ima svojo lastno inteligenco.

Opustili bomo filozofijo mučenja, trpljenja in odrekanja, prostor bomo dali užitku in zabavi pri gibanju in doseganju konkretnih ciljev. Naš cilj ne bo le izguba odvečnih kilogramov, ampak tudi sprememba mentalnih vzorcev in podiranje omejujočih prepričanj, ki vodijo v stalni neuspeh in razočaranje.

Z ekipo naših strokovnjakov, ki vam bodo pomagali dobiti vpogled v individualne potrebe vašega fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, bomo z malimi koraki stopili v smeri bolj zdravega življenjskega sloga in ga postopoma, vsak v svojem ritmu, sprejeli za svojega. Šele, ko pogledamo celovito vsebino bremena, ki ga nosimo, ga lahko sprejmemo in brez zadržkov odložimo!

Program na spletni strani aktivni.si

aktivni vikend_zdravo hujšanje

aktivni vikend_zdravo hujšanje

Kratki prispevki: