coaching za podjetnike

Imate občutek, da je vsega preveč in da tako ne boste več dolgo zdržali?
8 % Slovencev je izgorelih. 

 

Koristi svetovanja za obvladovanje stresa: 

 • Naučili se boste zaznavati stresne dejavnike v delovnem okolju in osebnem življenju – to je prvi korak do izboljšave! 
 • Dobili boste vpogled v osebne stresne vzorce in dobili ”orodja” za njihovo spreminjanje. 
 • Ugotovili boste kako so vaša bolezenska stanja in fizično počutje povezani s psiho ter se naučili zmanjšati simptome ali celo ozdraveti. 
 • Naučili se boste organizirati in komunicirati bolje, s tem pa pridobiti čas zase. 
 • V svoje življenje boste vnesli več miru in zadovoljstva.
 • Spoznali boste učinkovite tehnike za hitro spopadanje s stresom v ključnih situacijah in tehnike, ki ob redni uporabi delujejo globinsko.
 • Ugotovili boste katere strategije in tehnike so primerne za vas ter kako z majhnimi koraki narediti velike spremembe v življenju.

Obvladajte stres na delovnem mestu, v osebnem življenju, pri pomembnih predstavitvah, v komunikaciji s partnerjem ter v novih izzivih!

Mnenje osebe, ki je s coachingom svoje razumevanje in delovanje dvignila na neprimerljivo višjo raven na osebnem in službenem nivoju

pozitivno delovno okolje

”Po prvem obisku sicer nisem vedel v kakšno smer se bo najina svetovanje razvijalo, vedel pa sem, da so Tanja, njena energija in njen način dela pravi korak zame. Po pol leta lahko rečem, da sem na osebnem in službenem nivoju dvignil razumevanje in moje delovanje na neprimerljivo višjo raven. Zavedam se svojih prednosti, tako kot svojih slabosti in na dnevni bazi delam na tem, da moje prednosti jačam, slabosti pa sistematično preoblikujem in izboljšujem. Zavedam se, da je osebno zadovoljstvo pogoj za dober odnos v družini ter s sodelavci.” Iztok, 30 let

Kako premagati stres?

Svetovanje vključuje pogovor, delo s NLP tehnikami (nevro lingvistično reprogramiranje), EMDR-jem (eye movement desentization in reprocesing), imaginacijo / vizualizacijo, sprostitvenimi tehnikami ter treninge veščin, kot so trening asertivnosti, komunikacije, upravljanja s časom itd. Izbrane tehnike vplivajo na aktivacijo parasimpatikusa (veje živčevja, ki naše telo pomirja)predelavo preteklih negativnih izkušenj ter vzpostavitev novih vzorcev. 

S terapijo vplivamo tudi na zmanjšanje negativnih telesnih simptomov (živčnosti, tesnobe, hitrega bitja srca, paraliziranost / nezmožnosti reagiranja, težav z dihanjem, palpitacijami srca, prebavo, ščitnico, visokim pritiskom, glavoboli in drugimi bolečinskimi stanji itd.). Preberite si več o psihosomatiki. 

Ko zmanjšamo samodejne stare reakcije, preveliko telesno aktiviranost (na nivoju živčevja, hormonalnega sistema itd.) ter razumemo stare vzorce, lahko ustvarimo poti za nove odzive.

Cena na srečanje antistres coachinga

 • (45 minut): 60,00 €

*Morebitno znižanje cene je odvisno od individualne situacije in je stvar dogovora.
**Za podjetja in skupine vključene v program Stress management za zdravo delovno okolje nudimo popuste.

Lokacija

  • Ljubljana: Tržaška 2
 • Celje: Vodnikova ulica 13

Povezane vsebine:

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

E-Mail (obvezno)

Telefon

Sporočilo (obvezno)