Vam služba vzame veliko časa? Pridete domov izčrpani?

Je preobremenjenost del vašega vsakdana?

PREOBREMENJENOST_STRES_ANTISTRES COACHING

V službi vsak dan nove naloge, neskončni multitasking, preobremenjenost, težave z vodenjem tima, doma kopičenje nezadovoljstva s strani partnerja. Bi želeli biti boljši vodja, vendar se utapljate v velikem številu delovnih zaposlitev?  Bi želeli imeti več časa za svojo družino in biti boljši zgled za svojega otroka, vendar vas služba popolnoma izžame?

On

V službi težave z nadrejenimi in podrejenimi. Pridete domov in že na vratih zagledate nezadovoljen obraz partnerke, ki vas čaka s hladno večerjo. Otrok že spi.

STRES_PREOBREMENJENOST_ANTISTRES COACHING

Obvladajte preobremenjenost in stres na delovnem mestu, stopite iz začaranega kroga predno izgorite, si uničite profesionalno podobo in hkrati tudi  partnerski odnos!

Ona

Imate občutek, da bi morale biti Superženske. V službi dobre vodje tima/ zgledne in produktivne uslužbenke, doma popolne matere in žene. Ste se zaradi tega zapustile in zgubile stik s sabo?

STRES_PREOBREMENJENOST_ANTISTRES COACHING_2

Naučite se postavite meje, poskrbeti zase in rešite svoje življenje predno izgorite.

Kako vam lahko pri tem pomaga antistres psihološki coaching?  

Na terapiji lahko odložite kar vas bremeni, da tega ne nosite domov. Lahko se soočite z vzorci, ki vas omejujejo v tem, da bi bili boljši vodja, starš in partner. Naučite se bolje komunicirati, vzpostavljati boljše odnose, optimizirati delo, deligirati naloge, ustvariti okolje zaupanja in postanite pozitivna avtoriteta / vodja, ki je zgled svojim zaposlenim in prav tako otrokom. S tem ko se naučite kako bolje izraziti kar si želite, postaviti meje, hitreje rešiti probleme in pridobiti nekaj časa zase, lahko naredite veliko zase in zaustavite počasno drsenje v izgorelost.

Coaching vsebuje delo z sprostitvenimi tehnikami, NLP tehnikami, EMDR-jem, treninge različnih veščin ter preprosto pogovor. Coachinge izvaja Tanja Maljevac. O stresu predavam za različna podjetja in inštitucije. Več o meni si lahko preberete tukaj. 

Mnenje osebe, ki je s coachingom svoje razumevanje in delovanje dvignila na neprimerljivo višjo raven na osebnem in službenem nivoju

”Po prvem obisku sicer nisem vedel v kakšno smer se bo najina terapija razvijala, vedel pa sem, da so Tanja, njena energija in njen način dela pravi korak zame. Po pol leta lahko rečem, da sem na osebnem in službenem nivoju dvignil razumevanje in moje delovanje na neprimerljivo višjo raven. Zavedam se svojih prednosti, tako kot svojih slabosti in na dnevni bazi delam na tem, da moje prednosti jačam, slabosti pa sistematično preoblikujem in izboljšujem. Zavedam se, da je osebno zadovoljstvo pogoj za dober odnos v družini ter s sodelavci.” Iztok, 30 let

 Več o stresu in izgorelosti si lahko preberete tukaj.

Poglejte si tudi druge programe: komunikacijske delavnice, delavnice o tehnikah sproščanja, programe za dobro psihofizično počutje in osebnostno rast ter antistres programe za podjetja.